Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 321 total)
  • Author
    Posts
  • #5099
    Anonymous
    Inactive

    Asteptam aici sesizarile dvs. Va reamintim ca aprobam doar comentarii ale utilizatorilor autentificati cu numele real.

    #5291
    Anonymous
    Inactive

    Buna ziua ,

    Va rog sa trimiteti pe cineva in Blocul A , Rezervelor 93 , la liftul din stanga avem un singur bec si la etajul 8 , becul permanent este ars. Multumesc

    #5298
    Anonymous
    Inactive

    Multumim pentru sesizare. Am trimis sa inlocuiasca spoturile din ascensor in aceasta dimineata la ora 8, dar nu am avut timp sa va raspund atunci. O zi buna!

    #5303
    Anonymous
    Inactive

    Buna seara!

    Locuiesc pe str. Rezervelor nr. 89, bl. 6. La etajul 5 unde locuiesc, pe peretele de langa lift s-a creat o gaura destul de mare si foarte inestetica. Ea a mai fost reparata acum aproximativ un an dar, atunci muncitorul respectiv si-a batut mai mult joc de lucrare. De asemenea, la acelasi etaj in fata liftului era o distanta ceva mai mare intre gresie si lift, lucru reclamat de mine la vremea respectiva. Au venit atunci niste muncitori care au gasit de cuviinta sa creeze o treapta, in loc sa taie o bucata de gresie si sa completeze. Acum, cine vine strain in bloc, se impiedica, nestiind ca din lift cobori o trepta!

    Rugamintea mea este ca, pe viitor, muncitorii pe care-i trimiteti sa repare ceva, sa aiba in vedere ca prin respectiva lucrare pe care o realizeaza sa aduca la forma initiala respectivul obiect, fara improvizatii, țiganeli s.a.

    Multumesc frumos!

    #5305
    Anonymous
    Inactive

    Buna ziua.
    Reparatia gaurilor de la lift a fost facuta.
    In legatura cu treapta de la lift, din constructie usa de la lift este pozitionata mai sus decat podeaua si asta a fost solutia constructorului la momentul respectiv. Asociatia intretine partile comune asa cum preia imobilul respectiv.

    Va multumim pt. sesizare.

    #5327
    Anonymous
    Inactive

    Buna ziua, domnule Cretu!

    Multumesc pentru amabilitatea de a trimite pe cineva sa repare. Poate era bine sa si verificati lucrarea finalizata care nu este una tocmai reusita. Nu comentez cum a fost facuta acea ”umplutura” a peretelui dar macar tencuiala decorativa aveam pretentia sa fie aplicata corespunzator incat sa nu se observe reparatia!

    Legat de treapta, credeti-ma ca a aparut cu mult timp dupa ce m-am mutat eu. Nu am putut supraveghea ce fac muncitorii trimisi pentru ca am fost plecat din localitate. Cand m-am intors, deja creasera treapta si cineva ridica liftul sa ajunga la nivel. Asa ca, stiu ce vorbesc. Acum, dvs credeti pe cine vreti si actionati cum doriti. Eu m-am resemnat.

    O zi buna sa aveti!

    #5512
    Anonymous
    Inactive

    Buna seara ,as dori sa va anunt ca pe Rezervelor,NR.64,BL.1,NU merg neoanele nici in fata blocului si nici cele din lateral de aproape 2 saptamani si vad ca nu se ia nici o masura,iar toata vara au mers si ziua si noaptea,si mai este putin si se incheie luna si o sa platim curentul ,dar care curent ca nu am beneficiat de el…..?Multumesc.

    #5513
    Anonymous
    Inactive

    Buna seara,

    O paranteza, curentul pt acele becuri este doar o parte din curentul pe partile comune. Mai este vorba si de curent pt ascensor, pompele pt alimentarea cu apa din subsolul blocului si pt evacuarea apei menajere. Dintre cei care au putere decizionala in administratie/asociatie nu lucreaza nimeni seara pe teren, ca sa constate defectiunea. De aceea sint reprezentantii de bloc, care ar trebui sa anunte defectiunea. De aceea au si fost alesi, sa ajute administratia semnalind aceste probleme.

    Asteptam raspunsul dl presedinte legat de inlocuirea becurilor (sau “neoanelor”) arse.

    #5516
    Anonymous
    Inactive

    Buna seara,
    Maine ma voi ocupa personal de aceasta problema.
    Multumim pentru sesizare.

    #5517
    Anonymous
    Inactive

    Dle Presedinte se pare ca au trecut 2 zile de cand ati promis ca rezolvati problema cu neoanele de la rezervelor.nr.64,dar se pare ca nu sa rezolvat nimic..

    #5606
    Anonymous
    Inactive

    Buna ziua,

    Puteți trimite va rog pe cineva sa repare găurile din pereți din zona liftului din partea stanga( parter) cat si pt corectarea lucrării de chituire/vopsire total inestetice realizate in jurul interfonul din blocul B, Rezervelor 93?

    Va mulțumesc pentru amabilitate!

    #5608
    Anonymous
    Inactive

    Buna ziua,
    pe str. Rezervelor, nr. 64, bl. 1 lumina functioneaza.

    #5640
    Anonymous
    Inactive

    Buna ziua,

    Cind se reintoarce lumea la lucru, va rog sa trimiteti pe cineva in Bl 2 Rezervelor 70 sa inlocuiasca un bec ars de la plafoniera de linga avizier.

    Multumesc.

    #5648
    Anonymous
    Inactive

    Buna ziua,

    Domnii dezvoltatori au sapat un sant la iesirea de pe Rezervelor 62, pentru a trage curent in noul cartier si l-au acoperit cu pietre si pamant.
    Dupa approx 1 luna santul s-a adancit.
    Va rog, in calitatea dvs. de administrator, sa-i contactati pentru reparatie.

    Asteptam reactia dvs.

    Multumesc anticipat,
    Iulian

    #5650
    Anonymous
    Inactive

    Nu mi ascund numele real (Iulian Bajan , rezervelor 62, bloc 4 ap 2) dar fiind logat cu Google acount mi-a luat un alias.

    Acum cu problema asta rezolvata, avem timp sa ne ocupam de adevarata problema.
    Bine, asta tine de prioritatile fiecaruia. Pentru tine e important numele meu, pentru mine e important santul ce taie strada.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 321 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.