Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #5101
    Inactive

Asteptam aici sugestiile si intrebarile dvs. Va reamintim ca aprobam doar comentarii ale utilizatorilor autentificati cu numele real.

#5299

Felicitari pentru initiativa!
    Cred ca o imbunatatire considerabila ar fi adaugarea posibilitatii de plata online a intretinerii.

Toate cele bune,

#5300
    Inactive

Buna seara, felicitari pentru munca depusa!
    O propunere: se poate implementa declararea indexului de la apometre online?

#5312

Buna ziua,
    multumim, in legatura cu propunerea dv. incercam sa facem posibila plata online.
    cu indexul la apometre este mai greu, dar speram sa rezolvam si aceasta problema.

#5813

buna ziua,

dle Cretu, in luna decembrie a anului trecut spuneati ca incercati posibilitatea efectuarii platii online. tot atunci mai spuneati ca se incearca si transmiterea indexului online la apometre
    la 2 luni de la cele spuse, observ ca deja s-a implementat transmiterea indexului la apometre online (lucrul mai greu), si vin cu intrebarea: ce vesti/informatii ne mai puteti oferi despre plata online?
    propunerea mea (care cred ca este impartasita si de alti vecini) este ca initial sa se poata plati intretinerea online prin OP. din cunostintele mele pt aceasta este nevoie de:
    – cont bancar al asociatiei. din cate stiu exista
    – un token atasat contului. nu cred sa fie o problema
    – o persoana din partea asociatiei sa urmareasca si sa inregistreze platile efectuate online. cred ca poate fi aceeasi persoana care incaseaza cash
    – trecerea contului bancar pe listele de intretinere (pe email-ul de informare referitor la intretinere), precum si a informatiilor necesare sa apara pe OP (banuiesc ca numele propietarului si adresa apartamentului pt care se face plata)

va multumesc anticipat

#5816

Buna seara,
    Momentan nu este posibila plata online si nu va pot da o data precisa.
    Va multumesc pentru intelegere.

O seara buna.

#5898

buna seara,

multumesc pt raspuns, dar din pacate nu prea sunt lamurit
    faptul ca momentan nu este posibila plata online imi este clara, dar poate imi/ne puteti oferii mai multe detalii de stadiul in care se afla acest topic
    ce fel de plata se doreste a fi implementata?
    ce parere aveti de propunerea mea?
    printre noi se afla oameni care lucreaza in domeniul bancar, financiar, it, inginerie, automatica, etc, care, asa cum s-a dovedit si cu declararea indexului online la apometre, pot ajuta si la implementarea platii online a intretinerii

va multumesc

#5910

Buna ziua,
    Va rog sa treceti pe la birou sa discutam aceasta problema.
    O zi buna.

#5983

Buna ziua,

Zilele acestea a avut loc un furt in blocul 2, Tineretului 13. E adevarat ca nu avem interfon deocamdata si ca vina apartine oarecum pagubitului, dar si-a pus cineva problema sigurantei in cartierul nostru? Am putea sa ne mobilizam, prin intermediul Dumneavoastra, si sa securizam intregul cartier prin montare de echipamente de supraveghere video, asa cum vedem ca au vecinii de vis-a-vis… Ce parere aveti?

Va multumesc!

#5984

@Cristian Condurache

Singura posibilitate pe care o vad realizabila, tinand cont de arhitectura cartierului, este o solutie de supraveghere locala, pentru blocul dvs.
    Puteti lua exemplul blocurilor 1 si 3 de pe Rezervelor 89 care si-au montat un astfel de sistem video cu 3 camere.

Aveti nevoie:

• de acordul in scris a 66% din proprietarii blocului;
    • de acordul Asociatiei de proprietari;
    • de acordul politiei Chitila;
    • ca firma care se ocupa de montaj sa aiba toate acreditarile necesare.

In plus fata de cele enumerate mai sus trebuie respectate anumite reguli cu privire la intimitatea locatarilor.

#6362
    Stănescu Ramona
    Participant

Buna ziua,

Andrei Soare este numele meu, locuiesc in blocul 3 de pe strada Tineretului 13,si as avea rugamintea sa analizati posibilitatea de a monta macar la parterul blocului si la lifturi niste plafoniere pentru asigurarea unui iluminat corespunzator. Vecinii de la parter se pare ca nu doresc sa lase in functiune becurile din fata usii, probabil ca sa nu consume curent. Ar fi bine sa avem la lifturi si la parter un iluminat alimentat din partile comune.

Va multumesc.

#6917
    Negulescu Catalina
    Participant

Buna seara,

Va scriu in legatura cu ferestrele de acces montate la mansardele blocurilor. Ma refer aici cel putin la blocul unde locuiesc (Rezervelor 62, bloc 5).
    Sugestiile mele sunt legate de :

– finisarea spatiului din jurul ferestrei (momentan e nevaruit, iar rigipsul peticit ulterior s-a rupt)
    – eliberarea spatiului ocupat de materiale ramase de la lucrarile vechi de pe acoperis (bucati de tabla, scara veche din lemn…)
    – securizarea unei scari de acces corespunzatoare, care sa fie pastrata de administratie sau depozitata in camera cu liftul.

Va rog tineti cont de aceste masuri.
    Astept cu interes raspunsul Dvs.

Cu stima,
    Ciprian MIHALEA

#6932

Buna ziua,
    Va rog sa reabilitati pagina online a listelor de intretinere.Dupa apt.54(aceeasi eroare este la orice bloc,adresa),nu se mai poate citi(vede),apar erori.
    Multumesc de intelegere.
    O seara buna.

#6934

@Florentina Tanase

Buna seara,
    Ce anume nu nu se vede corect? Unde apar erori? Puteti sa ne dati un link sa vedem sau sa ne explicati prin mai multe detalii?

Va multumim.

#7156
    Inactive

Buna ziua am incercat sa platesc intretinerea din fara tarii. si am multe detalii care nu le am, imi cer adresa asociatiei codul swift, adresa bancii . Cam asta ar fii. daca ma puteti in acest sens va multumesc foarte mult. Va doresc o zi minunata.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.