Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului MRAsociatie.ro si a oricaror servicii prezente pe el si in subdomeniile sale reprezinta acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor ce se regasesc in prezentul acord de utilizare. Acesti termeni se vor aplica tuturor vizitatorilor site-ului MRAsociatie.ro (inclusiv pe subdomeniile acestuia).

Adiacent acestor prevederi, se aplica si informatiile GDPR ce pot fi accesate aici in forma lor completa.

Drepturile utilizatorilor

Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoane a site-ului, cu utilizarea corespunzatoare a serviciului, se poate face numai in 2 modalitati: ca membru autentificat si ca vizitator, cu mentiunea ca doar membrii autentificati au dreptul sa posteze comentarii in zonele unde acest lucru este posibil si sa beneficieze de serviciile “MRAsociatie – contul tau online”.

Furnizarea de date si informatii

Pentru inregistrarea in serviciul “MRAsociatie – contul tau online” este necesara indicarea de catre utilizatorul respectiv a numelui si prenumelui, adresei sale de e-mail si adresa la care locuieste.
Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu MRAsociatie.ro. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor autentificare ca membri ori ca vizitatori, utilizatorii respectivi accepta ca MRAsociatie.ro sa utilizeze si sa prelucreze informatiile transmise catre MRAsociatie.ro.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor in serviciul “MRAsociatie – contul tau online”, MRAsociatie.ro are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter).
In cazul in care MRAsociatie.ro isi schimba proprietarul, utilizatorii site-ului isi dau in mod tacit acordul de transfer al informatiilor furnizate anterior.

Lista cu indexurile apometrelor introduse pe subdomeniul online.mrasociatie.ro primeste lunar avizul a doi membri din Comitetul Executiv si al unui cenzor. Trimitand indexul pe acest site va dati acordul pentru a imputernici aceste persoane sa transmita datele catre firma de administrare in numele dvs.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre MRAsociatie.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site ori catre MRAsociatie.ro, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea MRAsociatie.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casute de mesaje, forum ori camere de chat).

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea MRAsociatie.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin MRAsociatie.ro, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre MRAsociatie.ro inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre site ori catre MRAsociatie.ro, a informatiilor ori materialelor respective. MRAsociatie.ro poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care MRAsociatie.ro a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a servicului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca MRAsociatie.ro utilizeaza “cookies” si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a determina o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din site ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea site-ului ori alte date care permit MRAsociatie.ro prestarea serviciului in cele mai bune conditii.

Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul “flooding”, “spamming”, “mailbombing” ori “crashing”, precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.

Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

Drepturile MRAsociatie.ro

MRAsociatie.ro are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, MRAsociatie.ro are dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate.

MRAsociatie.ro are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile “Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului”. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului.