CRISTINA SIMA este o minune de copil in varsta de 15 ani din cartierul Militari Residence.

Visele ei s-au frant sub ochii ingroziți și plini de neputință ai părinților care au aflat că singurul lor copil suferă de o boală nemiloasă: TUMORA CANCEROASA MALIGNA RENALA.
Vestea i-a lovit pe toți cei dragi, i-a impietrit de durere și spaimă …

Singurii ochi care incă par să zambească sunt ai CRISTINEI … Ea nu știe, dar noi știm că dincolo de zambetul ei senin, pandește o grea suferință… Asupra inocenței ei se va năpusti o durere crudă, nemiloasă care va alunga seninătatea de pe chipul ei frumos… CRISTINA urmeaza acum un tratament chimioterapeutic la Spitalul Clinic Fundeni, secția oncologie pediatrica. I s-a recomandat o operație (in Turcia) extrem de costisitoare care depășește cu mult prea mult puterile celor dragi…

In urma CT rezultatul este urmatoarul:

La nivelul lojei de nefrectomie dreapta se pun in evidenta noduli, macronoduli si mase tumorale slab iodofile cea mai mare cu diametru axial maxim. 42/46 mm și ax lung 57 mm ce inglobeaza glanda suprarenală dreapta, vine in contact intim cu vena cava inferioara si invadeaza capsula hepatică și parcelar fata viscerala a lobului drept hepatic; alta masa tumorala in porțiunea caudală a lojei de nefrectomie ce invadeaza capsulă hepatica, marginea inferioară a lobului drept hepatic și vine in contact intim parcelar, fără plan de clivaj grasos, cu versantul lateral al colonului ascendant fără a exclude cu certitudine invazia tumorala la acest nivel.

Concluzii:
Recidiva tumorala la nivelul lojei de nefrectomie dreapta cu invazie hepatica. Pledeaza pentru diagnosticul de NEUROBLASTOM SLAB DIFERENTIAT.

Documente Medicale

Pentru mai multe detalii si informatii puteti sa-l contactati pe tatal Cristinei, SIMA COSTEL, la numarul de telefon: 0773714514.

Pentru aceasta, este nevoie să-i fim aproape! Să-i intindem o mana de ajutor! Cu cat suntem mai mulți, cu atat șansele ei de viață cresc!…

O putem ajuta:

  • donand bani in cutia special amenajata la sediul Asociatiei de Proprietari Militari Residence;
  • transfer bancar – Contul in lei deschis la Banca Transilvania: RO98 BTRL 0460 1201 N499 35XX
    SIMA IONELA (mama Cristinei).
  • transfer bancar – Contul in euro deschis la Banca BRD Groupe Societe Generale: RO28 BRDE 410S V443 3407 4100
    SIMA COSTEL (tatal Cristinei)

FIECARE ZI DIN VIAȚA EI DEPINDE DE NOI!…